Zorgspectrum Het Zand – Zandhove

Het Zand“Alles is revalidatie!” Dit is het uitgangspunt dat op de kleinschalige revalidatieafdeling van Zandhove wordt gehanteerd. Alle activiteiten staan in het teken van revalidatie, zodat de cliënt de gehele dag bezig is met zijn/haar ontwikkeling. Vanzelfsprekende activiteiten zoals slapen, eten, wassen, therapie en dergelijke staan in het teken van herstel.  Samen met de cliënt wordt een behandelplan opgesteld en uitgevoerd door een vast zorgteam, zo nodig aangevuld met andere (externe) disciplines.

De revalidatieafdeling gespecialiseerd in revalidatie op neurologisch gebied richt zich op cliënten vanaf 21 jaar met een algemene revalidatievraag of reconditionering.

Naast de gezamenlijke huiskamer heeft elke cliënt een eenpersoonskamer, zodat er voldoende ruimte is voor privacy. Alle kamers hebben een tv-aansluiting, wifi en een kluisje.  Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van Zandhove, waaronder het restaurant, dagbestedingsactiviteiten en het therapiebad op indicatie.

Zandhove ligt prachtig op het landgoed Zandhove in Zwolle-Zuid en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar. Ook vanuit de omliggende dorpen.

Meer informatie vindt u op www.hetzand.nl. Voor een gesprek/ rondleiding kunt u telefonisch contact opnemen met het Cliënten Contact Centrum: (038) 46 87 600 of  ccc@hetzand.nl.