Revalidatiecentrum IJsselheem

Het doel van uw  revalidatie is: weer zo zelfstandig of gelukkig mogelijk worden op allerlei terreinen van het leven.

Uw mogelijkheden en uw persoonlijke voorkeuren en wensen  bepalen uw behandelplan; het behandelteam adviseert u bij het maken van uw behandelplan.

Het behandelteam bestaat uit: verpleegkundigen, fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, diëtist, psycholoog, maatschappelijk werkende, zorgconsulent, geestelijk verzorger en  specialist ouderengeneeskunde.

Alles is uw revalidatie: onder andere trainen van het lopen, gebruik van aangedane hand, het  kleden,  eten en genieten van uw hobby. Alles wordt gebruikt om te oefenen en uw zelfstandigheid te vergroten.

Uw naaste wordt nauw betrokken bij uw revalidatie, om zich samen met u voor te bereiden op uw terugkeer naar huis of naar een andere passende woonsituatie.

In het revalidatiecentrum zijn: trainingsruimten voor fysiotherapie, ergotherapie en logopedie, een informatiehoek en een restaurant, ook voor uw bezoek. Er zijn diverse ontspanningsmogelijkheden. We hebben meerdere éénpersoonskamers beschikbaar als u een  rustige omgeving nodig hebt om te revalideren.

Revalidatiecentrum IJsselheem kent twee locaties:

  • Zwolle, locatie Isala, op V2.6.
  • Kampen, in verpleeg- en revalidatiecentrum Myosotis

Lees meer: www.ijsselheem.nl